Gå till innehåll
Häverödals SK
Häverödals SK

Träningar

Vi erbjuder organiserade träningar under större delen av året. Tack vare vår konstsnöanläggning kan vi säkra skidåkning trots snöfattiga vintrar, en aktivitetsbana /rullskidsbana med tillhörande skjutvall, MTB-banor och upplysta eljjusspår ger Lundåsvallen utmärkta träningsförhållanden under hela året.

Springkul och Skidkul erbjuds till de yngsta under höst/vår och vinter Kl 18.00 på Lundåsvallen.

Serietävlingar på Tisdagar är en över 50 årig tradition och har en central roll i våra träningar. Träningstävlingen är öppen för alla åldrar och ambitionsnivåer, där man under lättsamma former får åka skidor med nummerlapp och tidtagning.

För de äldre grupperna (röd och svart) bedrivs träningen i nära sammarbete med cykel och skidskyttesektionerna, Träningarna är Tisdag, Torsdag 18.15 samt oftast Söndagar utanför tävlingssässong.

Onsdagar under höstarna fram till snösässongen drar igång kör vi cirkelfys för födda -14 och äldre i Gottsta skola 18,15

Måndagar 18.15 under vår/höst i Gottsta skolas gjympasal finns det möjlighet till rörlighets cirkelträning för juniorer och äldre under ledning av Sabine Karlsson.

 

Publicerad: 2022-12-19

Senast uppdaterad: 2023-09-04

Författare: Pär-Eric Karlsson

Senast ändrad av: Mikael Engman

Sponsorer