Gå till innehåll
Häverödals SK
Häverödals SK

Stöd skidsektionen

För att dra in pengar till Skidsektionen säljer vi Bingolotter på Gulf i sättra och på Tempo Roslagshallen. Stöd oss gärna genom att köpa dina Bingolotter där.

Vi säljer även Ullmax fina kläder. Varje höst gör vi en gemensam beställning så passa gärna på att vara med på den. Men det går också bra att handla direkt på www.ullmax.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och i kassan väljer du att stödja Häverödals SK.

Via Pantamera samlar vi alu burkar och PET-flaskor vilket ger bra inkomst till verksamheten. Vi får även betalt för inportburkar (tex från Ålandsbåten). Vi tar emot sorterat i burkar resp PET i tunnorna vid kontainern om man åker rakt fram på Kilvägen på baksidan gamla skruvfabriken, strax innan man kommer till gamla järnvägen. Vi har också en tunna vid pantautomaten vid Tempo Roslagshallen där det går bra att lämna.

Vi är också anslutna till Svenska spels gräsroten, Varje krona du spelar för hos Svenska Spel Tur och/eller Svenska Spel Sport & Casino ger 10 poäng till din favoritförening. Så in och och registrera dig på den här länken Länk till annan webbplats., de kostar dig inget men du stöttar våra ungdommar.

Stöd oss också gärna genom att köpa spårkort på konstsnöspåret, läs mer under Vår anläggning.

Vill du sponsra verksamheten eller vill ha hjälp med något som tex skogsplantering eller annat lämpligt jobb är du välkommen att höra av dig till sekreteraren i skidsektionen Per Thoresson thoressonper@gmail.com

Pengarna går till verksamheten som tex anmälningsavgifter, subventionering av läger, bränsle, el och underhåll av maskiner för spårprepparering och snötillverkning. Det gör också att vi kan utbilda våra duktiga ledare så att vi kan hålla ungdomsverksamheten igång utan att behöva ta ut några avgifter för skidverksamheten.

Publicerad: 2022-12-31

Senast uppdaterad: 2023-09-04

Författare: Pär-Eric Karlsson

Senast ändrad av: Mikael Engman

Sponsorer