Gå till innehåll
IK Stern
IK Stern

Nytt verksamhetssystem

IK Stern byter medlemsregister och introducerar samtidigt ett nytt verksamhetssystem (SportAdmin).

Styrelsens beslut att skaffa SportAdmin Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kommer att leda till förenklad kommunikation mellan föreningen och medlemmarna. Som medlem kommer du bland annat märka detta genom att du via en app får pushnotiser om träningar och andra aktiviteter. Vi introducerar samtidigt en betaltjänst vilken kommer att automatiskt hantera registrering av nya medlemmar samt anmälningar till läger, resor och andra event. Förhoppningsvis kommer detta att avsevärt minska behovet av central administration och resurser kan omfördelas från kansli till verksamheten i sektionerna!

Mer information om vad det innebär för dig som medlem kommer i samband med att höstens aktiviteter startar i slutet av augusti.

Publicerad: 2023-07-18

Senast uppdaterad: 2023-07-18

Författare: Erland Lettevall

Senast ändrad av: Erland Lettevall