Gå till innehåll
IK Stern
IK Stern

Bli medlem och förmåner

Så här blir du medlem i IK Stern

För att bli medlem i IK Stern behöver vi ditt personnummer, mobilnummer, e-postadress och kontaktuppgifter. (I dagsläget har alla föreningar ett krav på sig att ha sitt medlemsregister i IdrottOnline och vi behöver därför fullständigt personnummer.)

Du når ansökningsformuläret vi följande länk: "Ansökan om medlemskap Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster."

Medlemsavgifter för 2023

  • Vuxen 500 kr
  • Barn och ungdom (t.o.m. det år de fyller 20) 150 kr
  • Senior (fr.o.m. det år de fyller 70 år) 250 kr
  • Familj (två vuxna och minst ett barn) 1000 kr

Om Hotmail- och Gmail-adresser

Observera att ändrade kriterier för skräppost i systemen för Hotmail och Gmail kan göra att e-post från oss kan hamna i din skräppostmapp istället för i e-postsystemets inkorg. Detta gäller även när du angett att e-post från oss inte är skräppost. Det är därför bra att även regelbundet kontrollera skräppostmappen. Enligt uppgift ligger e-post kvar i skräppostmappen i ca 2 veckor innan de raderas permanent.

Medlemsförmåner

I medlemskapet ingår deltagande i både skidsektionens och orienteringssektionens träningstillfällen. Läger, föreläsningar och utbildningar arrangeras till förmånliga medlemspriser. Du är även försäkrad genom ditt medlemskap (via en kollektiv idrottsförsäkring). Läs mer här på våran hemsida om försäkringar.

Som medlem kan du köpa ett nyckelkort som ger dig tillträde till omklädning och dusch vid tidpunkter då stugan inte är bemannad. Låsbricka säljs av kansliet för 200 kr/kalenderår.

Medlemsrabatter

Klubbens officiella leverantör av högkvalitativa klubbkläder för träning, tävling och vardag är Trimtex som erbjuder medlemmar bra priser på vår klubbkollektion. Klubbmedlemmar har dessutom 25% rabatt på standardsortimentet på www.trimtex.se Länk till annan webbplats.. Genom att registrera sig som kund på https://trimtex.se/sv/search?cgid=TS0001817 Länk till annan webbplats.och använda Teamkoden "SternSkidorIK2023" får man tillgång till klubbsortiment under de perioder under vår och höst då klubbshopen är öppen.

Standardsortimentet hos Trimtex utan klubbdesign, med 25% rabatt, finns tillgängligt året runt förutsatt att man är registrerad kund med teamkod enligt ovan. Glöm ej att öppna aktuellt betalkort för utlandsköp, annars fungerar det ej att handla.
Instruktionsfilm: https://www.youtube.com/watch?v=_mNHkDl40J0 Länk till annan webbplats.
Har ni några frågor är ni välkomna att höra av er till Trimtex Kundtjänst:
info@trimtex.se eller 026-24 98 90.

Förmåner hos Pölder Sport e-handel: Medlemmar erbjuds 15% rabatt på ordinarie priser på hela sortimentet (gäller ej service, vissa avvikelser på enstaka produkter kan förekomma). Använd din KOD som du har som medlem vid kassan.

Förmåner hos Pölder Sport fysisk butik i Nässjö: Samma rabatt som på e-handeln. Men dessutom även 5% extra rabatt på redan rabatterade priser och paketpriser.
 Medlemmar har 20 % rabatt på boende på Valbergsängens Sporthotell i Torsby (bredvid tunneln) För att du ska få rabatten gäller att du behöver boka via telefon eller e-post. Det går tyvärr inte att boka in sig online och få rabatten.

Medlemmar har en “grundrabatt” på 10 % hos vår sponsor TEAM Hälso och Friskvård
(10 % rabatt på screening samt fysiologiska tester).

Vi har 30 % rabatt på årskort i Skidome. Obs! Rabatten gäller ej på redan rabatterade seniorkort.

Vår samarbetspartner Alliansloppet ger oss sternare en klubbrabatt på 25 % på startavgiften i Alliansloppet 2020. 

Här finns vi

IK Stern finns i klubbstuga nr 9 i Skatås, nedanför parkeringsplatsen.

E-post: ik.stern@telia.com

Publicerad: 2022-12-07

Senast uppdaterad: 2023-08-16

Författare: Chase Garnet-Lawson

Senast ändrad av: Erland Lettevall