Gå till innehåll
IK Stern
IK Stern

Exklusiv rabattkod hos Pölder Sport

Live-shopping 15 februari

Vi på Pölder Sport är oerhört tacksamma för samarbetet vi har med IK Stern och det ska självklart firas! Därför arrangerar vi en live shopping den 15 februari kl.18.00-19.00 via teams, exklusivt för IK Sterns medlemmar. Här kommer ni få möjlighet att höra våra specialister prata om olika produkter, ställa era frågor och mycket mer!

Ni kan ansluta till mötet den 15 februari genom att trycka på knappen nedan.

För några veckor sedan startade vår årliga vinterrea! Här kan du fynda på över 450 produkter med upp till 54% rabatt. Om du är sugen på att uppdatera din utrustning eller unna dig något nytt så är detta rean för dig!

Vinterrean är aktiv till 6:e mars

Medlemmar hos IK Stern ska självklart bli belönade med exklusiva erbjudanden hos Pölder Sport. Från och med 12 februari har vi höjt rabattkoden "XULKPO" till 20% rabatt på ordinarie pris, gäller inte pulsklockor, takboxar och viss elektronik. Ni kan ta del av denna höjda rabattkod till den 19 februari. Efter detta är det återigen 15% rabatt hos oss som gäller.

Det är viktigt att denna kod endast används av medlemmar och den får inte vidarebefordras till personer som inte är en del av IK Stern.

Ett lyckat samarbete ska självklart uppmärksammas! Därför erbjuder vi er nu 20% rabatt på hela vårt sortimentet från Thule med rabattkoden "THULE20". Samtliga av våra takboxar är det redan 15% rabatt på så detta är ett väldigt bra tillfälle att få ytterligare 20% rabatt!

Rabattkoden är giltig till den 19 februari.

PÖLDER SPORT HAR NU ÖVER 5 000 OMDÖMEN PÅ TRUSTPILOT MED ETT OMDÖME KLASSAD SOM "EXCELLENT".

Publicerad: 2023-02-10

Senast uppdaterad: 2023-03-13

Författare: Karin Nordling

Senast ändrad av: Erland Lettevall