Gå till innehåll
Häverödals SK
Häverödals SK

Stora finansiärer

Vår förste finansiärer är också vår störste! Under hösten 2019 beslutade Arvsfonden om ett bidrag på 3,5milj kr till projektet. Det gjorde att vi startade upp arbetet med att få flera.

De som var snabbast att hänga på var Roslagens Sparbanks Stiftelser som också under hösten 2019 beviljade 350 000kr till projektet. Fantastiskt kul med Stiftelsen som är med och stöttar så många projekt och evenemang runt om i Roslagen.

Den tredje stora finasiärer är Leader Stockholmsbygd som i slutet på maj 2020 har gav ett preliminärt positivt besked om ett bidrag har nu nu via Jordbruksverket gett ett definitivt beslut på totalt 398 783kr för den delen av banan som rör aktivitetsplanen. Aktivitetsplanen är en asfalterad plan där det går att utöva massor med olika aktiviteter på hjul. Där kommer det bla annat att finnas olika typer av mål som tex basket- och innebanymål.

Under vintern 2021 beslutade även Norrtälje kommun att stötta projektet med 300 000kr vilket var det sista beskedet vi behövde för att starta upp projektet.

Där efter kom Holmen Energi in som finansiär för en del av allt de grus som är grunden för att bygget ska ha rätt kvalité och hålla över tid.

Häverödals SK har genom egna medel beslutat att satsa drygt 500 000kr i projektets olika delar.

Utöver detta så har vi ett flertal företag och privatpersoner som stöttar oss och det stödet uppgår till drygt 200 000kr!

En bild

Sponsorer