Gå till innehåll

I 2 IF Karlstad

I 2 IF Karlstad

20 APRIL 2024

Ni är återigen välkomna till oss på I2-loppet, och vi hoppas få se många av er gamla trogna löpare tillsammans med en hel hög med nya förmågor på startlinjen. 2024 års upplaga blir den nionde upplagan och 8km i I2-terrängen väntar de som anmäler sig och ställer upp.

I2-loppet start med löpare

Nyheter

Föreningen bakom loppet

I2 IF Karlstad är en anrik förening som grundades redan 1913. Föreningens triathlonsektion tillkom i ett senare skede på 1980-talet. Sedan dess har triathlonsektionen sakta växt med en otroligt stark tillväxt de senaste 2 åren. Föreningen bygger på att skapa ett gemenskapsgrundade klimat där alla kan vara delaktiga.

I och med att vi i triathlonsektionen har blivit så många medlemmar kände vi under 2014 ett sug efter att arrangera egna tävlingar där vi har möjlighet att skapa tävlingar med glädje och gemytlig känsla. Tävlingar som kan få växa till något stort som deltagare vill återvända till och som vi som förening kan vara stolta över.

För detta var vårt allra första arrangemang den första upplagan av I2-loppet den 26 april 2014 med ett deltagarantal på totalt 60 personer.

Hoppas vi kommer se just dig som deltagare eller publik på våra tävlingar under åren framöver!