Gå till innehåll
Tullus SG
Tullus SG

Lyckade tävlingar när Swecup och JH-cup inledde säsongen

Tullus SG arrangerade både Swecup och JH-cup den gångna helgen. Här är ordförande Jan Forsgrens tack till er alla som var med och bidrog till en lyckad säsongsstart.

Vi har nu arrangerat säsongens första deltävlingar i Swecup och JH-cup. I en härligt vintrig inramning har mer än 250 skidskyttar från hela landet tävlat på VM-arenan i Östersund.

Tack till er alla funktionärer och ledare som bidragit till att tävlingarna fått beröm från tävlande, gästande föreningar och Svenska Skidskytteförbundet. Era ideella insatser är ovärderliga för att kunna arrangera tävlingar för alla våra skidskyttar.

Tack även till er som på olika sätt ordnat fina priser som vi kan erbjuda våra tävlande. Prisborden har fått positiva kommentarer för att de håller en hög klass. Tack vare att vi får in fina priser så kan vi även lotta ut priser så att, även om man inte är topplacerad, kan man erhålla ett pris. Många uppskattade de fina priserna som lottades ut.

Vi avrundar höstens träningar med julavslutning nu på onsdag klockan 18-20 på skidstadion. Vi börjar utomhus under en halvtimme om det inte blir för kallt. Därefter inomhus med fika, prisutdelningar och information.

Jan Forsgren

Ordförande skidskyttesektionen

Publicerad: 2022-12-12

Senast uppdaterad: 2022-12-20

Författare: Tomas Jacobsson

Senast ändrad av: Ulrika Eriksson