Gå till innehåll
Sätra IF
Sätra IF

Säsongsavslutning 22/23

Avslutningen bjöd på solsken, blå himmel och barmark kan vi säga med undantag för nån snöfläck. Vi fick en härlig förmiddag tillsammans i Sätra skidstadion

Den 15 april 2023 var det dags att avrunda säsongen. En god uppslutning av barn och familjer som deltog. Det inleddes med en hård barn-föräldrakamp med en hinderbana, ett rep och ett ägg som avslutades med ett bo. Helt naturlig lek när ledarna tänker till.

Priser till alla barn för tappra träningsinsatser under säsongen.

Vi vill passa på att tacka alla inblandade för en härlig om än lite konstig snösäsong bakom oss. Tack alla barn och aktiva som kommit och tränat, alla ledare som hjälpts åt att leda, alla föräldrar och alla som hjälpt till med allt från saft, plockat grejer, fixat snö m.m.

Avslutningshelgen fortsatte på söndagen den 16 april i Norberg när Västmanlands skidförbund bjöd in till säsongsavslutning för Västmanalnds skidungdomar med en prolog i fristil som ledde till en härlig mixstafett med blandade åldrar. Det var även prisutdelning i Västmanlands Cup där Sätra IFs åkare tillsammans fick ihop 11 pokaler.

Nu ser vi fram emot en ännu starkare säsong 23/24!

 

Ps. Missa inte vår kampanj "köp en snömeter" Pdf, 361.5 kB. där vi arbetar för att redan nu snösäkra nästa säsong för att ge våra aktiva och alla motionärer ännu bättre förutsättningar för längdskidåkning på hemmaplan på Sätra skidstadion nästa säsong.

 

Publicerad: 2023-05-03

Senast uppdaterad: 2023-05-03

Författare: Marina Wallén

Senast ändrad av: Marina Wallén