Gå till innehåll
IK Stern
IK Stern

Klubbkläder för vår, sommar och höst

Klubbens sommarkollektion är i år utökad med en ultralätt jacka (Feather) i vitt samt efter önskemål från många ett varselgult linne för varma dagar på rull och i löpspåret. I övrigt erbjuds såsom tidigare år T-shirts, korta och långa tights samt Sternjacka i rött. Beställ senast 30/4 och få hemleverans v24.

Bild

Klubbshopen: https://trimtex.se/sv/search?cgid=TS0001817 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Teamkod: SternSkidorIK2023
Missa inte att teamkoden ger 25% rabatt på Trimtex fina standardsortiment året runt, www.trimtex.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Det är viktigt att beställa innan tidsfristen går ut. Vi kan dessvärre inte lägga till beställningar efter att webshopen har stängt 30/4.

Starta gärna med att kolla in informationsfilmen om hur du loggar in i shopen och beställer, klicka på länken här. Länk till annan webbplats.

Välj ”Logga in” om du redan har ett konto på trimtex.se Länk till annan webbplats. eller ”Nytt konto” om det är första gången du beställer.
På mobil måste du skrolla ner på sidan för att hitta dessa två alternativen.
”Teamkod för inloggning” klicka på ”Logga in”

Om du kommer bort från medlemssidan, kan du logga in med teamkod: SternSkidorIK2023

Om du är osäker på vilken storlek du ska välja, se informationsfilmen här. Länk till annan webbplats.

När din beställning har gått igenom skall du få en orderbekräftelse från Trimtex inom kort. Får du ej detta har din order ej gått igenom.

Trimtex rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan skapa problem.

Om det skulle uppstå problem med att logga in eller om du har andra frågor och funderingar så tveka inte att ta kontakt (vardagar) med Trimtex på support@trimtex.se eller på telefon 026-24 98 90 Länk till annan webbplats..

Bild 2

Publicerad: 2023-04-19

Senast uppdaterad: 2023-05-16

Författare: Jonas Johansson

Senast ändrad av: Jonas Johansson