Gå till innehåll
IK Stern
IK Stern

Publicerad: 2022-12-06

Senast uppdaterad: 2023-03-13

Författare: Chase Garnet-Lawson

Senast ändrad av: Erland Lettevall

Skinnarloppet 2023

Foto: Laila Andersson

Resepaket till Skinnarloppet

Skinnarloppet är ett av Sveriges populäraste seedningslopp av flera anledningar. Separat start för damerna, tekniskt intressanta partier och långa härliga staksträckor är några av dem. Lägg sedan till att loppet går två veckor före Vasaloppet då du är absolut fulltränad och har bäst förutsättningar att göra en bra tid. Läs allt om loppet här: http://skinnarloppet.se/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

I paketet ingår resa i modern helturistbuss, boende i dubbelrum på hotell S:t Olof samt middag och frukost på hotellet.

Kostnad: 1800 kr.

Avresa
Avresan sker den 18 februari 2023 från parkeringen utanför butiken Elgiganten på Backaplan. Vi lastar bussarna kl 08.15 och bussarna lämnar Göteborg kl 08.30. Avlastning på samma plats efter hemfärd den 19 februari 2023.

Anmälan

Så här anmäler du dig:

  1. Du behöver vara medlem för att kunna boka och resa med oss (bokning nu möjlig för nya medlemmar som blir medlemmar direkt på 2022). Information om medlemskap finns här.
  2. Fyll i anmälningsformuläret i länken.
  3. Fakturan på anmälningsavgiften kommer till dig via e-post inom tre dagar.
    Obs! Avsändaradressen för fakturan är faktura-no-reply@fortnox.se.
  4. Betala in avgiften för resan direkt när du fått fakturan.

Cirka en vecka före avresa mejlas ett PM med mer info om resan till dig.

Obs! IK Stern har ett paketpris för resan och detta kan inte reduceras om man inte önskar nyttja alla delar av resan.

Vid avbokning:
Obs! Vid en avbokning kan IK Stern endast göra en återbetalning för paketet om du eller vi lyckas sälja paketet till någon annan eller motsvarande den del vi eventuellt tillåts boka av.

Vid inställelse av resa på grund av snöbrist, pandemi, eller annan händelse som klubben rimligen inte kan råda över, kan endast den del av resepaketsavgiften återbetalas som klubben inte har någon kostnad för.

Vi rekommenderar dig som deltagare att skaffa ett avbokningsskydd via det försäkringsbolag där du har din hemförsäkring. De flesta hemförsäkringar kan kompletteras med ett tillägg för avbokningsskydd (för samtliga resor som görs under året) och priset för ett sådant tillägg brukar vara högst överkomligt.

Resa

Resan till Malung är ca 44 mil lång. Vi gör paus för mat i Grums både på utresan och hemresan. Resa hem från loppet sker så fort alla gått i mål och har hunnit duscha.

Boende

Vi bor i dubbelrum på hotell S:t Olof som ligger ca 1 km från skidstadion i Malung. Du kan läsa mer om hotellet på www.sankt-olof.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Vallning

Det går att köpa fästvallning på startplatsen i Malung. Hotell S:t Olof erbjuder också ett varmgarage där man kan stå och valla själv om man önskar det. Vi tar med två vallaställ och två vallajärn som ni kan låna. Vi vill emellertid uppmana alla att glidvalla hemma så att endast komplettering med fästvalla återstår när vi kommer upp till Malung.

Omklädning efter loppet

Efter loppet får vi lov att duscha och klä om i hotellets bastuutrymme (två duschar) om vi vill. Rummen måste dock lämnas på morgonen och bagaget placeras i hotellets bagageutrymme.

Seedning till en bättre startplats i Vasaloppet eller Tjejvasan

På Vasaloppets hemsida http://www.vasaloppet.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du läsa vilka regler som gäller vid seedning.


Följ med och seeda upp dig till ett bättre startled i Vasaloppet eller Tjejvasan!