Gå till innehåll
IK Stern
IK Stern

Publicerad: 2022-12-06

Senast uppdaterad: 2022-12-06

Författare: Chase Garnet-Lawson

Senast ändrad av: Chase Garnet-Lawson

Tester och PT

För motionären och elitmotionären

 

– Effektivisera din träningssommar med tester och personlig tränare!

1. Konditionstester

På TEAM kan du genomföra konditionstester för att effektivisera dina konditionspass och få ut rätt effekt av det pass du genomför. För längdåkare rekommenderar vi våra löptester. Vi erbjuder nu dig 20 % på samtliga fysiologiska tester.

Tester passar för alla oavsett om man är nybörjare eller van åkare. Vi individanpassar samtliga testprotokoll. Ett mjölksyretest är snällare än ett maxtest där man bör vara van vid att ta ut sig i form av intensiv intervallträning så vill man få en bra startpunkt rekommenderar vi vårt mjölksyretest.

2. Personlig träning samt duo-PT

För längdskidåkaren är styrketräningen viktig för att öka effektiviteten i skidspåret. Det hjälper dig att öka stabiliteten samt stärka relevanta muskler så att du kan stoppa mer kraft ned i marken och därmed åka snabbare framåt. Det minskar också risken för trötthet och tappad teknik när du åker längre sträckor.

Utöver rabatt på testerna erbjuder TEAM nu även rabatt på PT-paketen. Man kan unna sig en personlig tränare med antingen det lilla paketet (10 % rabatt), mellanpaketet (15 % rabatt) eller det stora paketet (20 % rabatt).

Klicka på länken för mer info.
Tester och PT.pdf Länk till annan webbplats.