Gå till innehåll
IK Stern
IK Stern

Erbjudande från TEAM

Slutdatum för detta erbjudande (18 juni 2020) är passerat. Till hösten 2021 hoppas vi kunna återkomma med något nytt spännande från TEAM.

Vår sponsor TEAM hälso & friskvård har satt ihop några riktigt fina och nyttiga erbjudanden för oss skidåkare. Man brukar ju säga att skidåkaren föds på sommaren och vill du få en flygande start på ditt skidår kan du ta hjälp av TEAM:s olika tester och personligt utformade program, eller varför inte en av deras personliga tränare. Det finns något för både motionären och elitmotionären. Nedan följer en sammanfattning och du ges 20 % Sternrabatt på samtliga tester. Rabatten är dragen på de priser som anges nedan.

Tester för motionären - rörlighet, stabilitet och styrka Länk till annan webbplats.

För att kunna utveckla tekniken och bibehålla den över en längre sträcka krävs bra rörlighet, styrka och stabilitet i kroppen.
Testerna ger dig en bra utgångspunkt för din fortsatta träning.
Enbart tester och genomgång av tester (ett tillfälle) 580 kr
Tester, genomgång av tester och program (två tillfällen) 1199 kr


För elitmotionären har TEAM utvecklat tester som bland annat visar om du har tillräcklig rörlighet, stabilitet, styrka och power för att skapa en god åkekonomi och få ut full effekt av din stakrörelse.
Enbart tester och genomgång av tester (ett tillfälle) 580 kr
Tester, genomgång av tester och program (två tillfällen) 1199 kr

Effektivisera din träningssommar med tester och duo-PT Länk till annan webbplats.
Hos TEAM kan du genomföra konditionstester för att effektivisera dina konditionspass och få ut rätt effekt av det pass du genomför.
TEAM erbjuder ett O2-maxtest och ett mjölksyretest.

Utöver rabatt på testerna erbjuder TEAM nu även rabatt på PT-paketen. Man kan unna sig en personlig tränare med antingen det lilla paketet (10 % rabatt), mellanpaketet (15 % rabatt) eller det stora paketet (20 % rabatt).

Du kan boka på teamhf.bokadirekt.se eller mejla intresse eller frågor till jakob.persson@team-hf.se eller ringa 031-7232800.

Läs mer under länkarna:
För motionär – Rörlighet, stabilitet och styrka Länk till annan webbplats.

För elitmotionär – Stakscreening Länk till annan webbplats.

För motionär och elitmotionär – Tester och PT Länk till annan webbplats.