Gå till innehåll
Häverödals SK
Häverödals SK

Medlemskap Häverödals Sportklubb

Under vecka 3 och 4 har medlemsfakturor för 2024 gått ut via mail och post till medlemmar som var registrerade i föreningen 31/12 2023.

Har ingen faktura dykt upp på mail ber vi er att även titta efter i skräpposten, hittar du inte på den eller ingen faktura kommit ber vi er att kontakta oss på medlemhsk@gmail.com så löser vi det.

Har man fått fakturan i brevlådan men man hädanefter vill få den skickad på mail, (spar både tid och pengar för föreningen) skicka då gärna ett mail till oss på medlemhsk@gmail.com från mailen du framöver vill få information och medlemsfaktura till, uppge ditt namn alt fakturanummer i mailen.

Ni har varit många som sökt medlemskap nu under första veckorna i januari, medlemsfakturorna för er kommer att skickas ut under vecka 5-6.

Det är medlemmarna som bygger en förening och i Häverödals SK är medlemmarna både många och duktiga på att bygga en stark förening. Vår vision är att Lundåsvallen ska vara platsen för tävling, träning motion och rekreation som attraherar så väl de boende i byggden som de som besöker oss. Är du ännu inte medlem ansöker du här!

Mvh Styrelsen Häverödals Sportklubb

Publicerad: 2024-01-24

Senast uppdaterad: 2024-01-24

Författare: Mikael Engman

Senast ändrad av: Mikael Engman

Sponsorer